Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς Wall Panel
Σχετικά με εμάς Wall Panel
Σχετικά με εμάς Wall Panel
Σχετικά με εμάς Wall Panel

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wall Panel by HWT για υψηλής ποιότητας επενδύσεις τοίχου!

Η Hellas Wood Theoharis ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ξεκινώντας από ένα μικρό ξυλουργείο στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας. Με τον πρωτοποριακό μας χαρακτήρα και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, εξελιχθήκαμε σε κορυφαίο κατασκευαστή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και επίπλων μπάνιου.

Η πορεία μας

Καθώς συνεχίζαμε να επεκτείνουμε τη γκάμα μας, αντιμετωπίσαμε μια πρόκληση: τη δυσκολία στην εύρεση υψηλής ποιότητας επιφανειών τοίχου στην ελληνική αγορά. Αν και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αποφασίσαμε να μην εγκαταλείψουμε, αλλά να δημιουργήσουμε κάτι νέο.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου παρουσιάζουμε τις “Επενδύσεις Τοίχου”. Με υλικά υψηλής ποιότητας, μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική αντοχή, προσφέρουμε λύσεις που είναι δύσκολο να βρείτε αλλού στην αγορά.

Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα μας ​

wallpanel_samples_image_12
wallpanel_samples_image_6
wallpanel_samples_image_14
wallpanel_samples_image_5
wallpanel_samples_image_3
wallpanel_samples_image_16
wallpanel_samples_image_15
wallpanel_samples_image_8
wallpanel_icon_boxes

Ευρεία Ποικιλία

Ανακαλύψτε μια εκτεταμένη συλλογή από επενδύσεις τοίχου από μασίφ ξύλο και ίνες άνθρακα μπαμπού, καλύπτοντας κάθε στυλ και προτίμηση.

wallpanel_icon_badgetick

Υψηλή Ποιότητα

Κάθε προϊόν μας κατασκευάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας για μεγάλη αντοχή και αισθητική.

wallpanel_icon_euro

Προσιτές Τιμές

Απολαύστε υψηλή ποιότητα χωρίς να θυσιάσετε τον προϋπολογισμό σας, με ανταγωνιστικές και δίκαιες τιμές.

Γίνετε συνεργάτης μας και κερδίστε έκπτωση

    About us

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.